Welkom. inloggen
rss rss rss

Thesker blij met Manchester City-huurlingen: “Dat is dan weer een extra voordeel”

FC Twente beschikte het afgelopen seizoen over drie gerenommeerde huurvoetballers - Yaw Yeboah, Eens Ünal en Bersant Celina - van Manchester United. René Haken's ploeg hoopt hetzelfde te doen in het komende seizoen, waarbij het vizier gericht is op dezelfde Engelse club. Dit vooral omdat Ünal heel wat succes boekte, hoewel Haken het tegengestelde dacht. Hoe dan ook gaat het om spelers die een bet365 bonus code waard zijn op online betting websites.

Haken zegt dat dat achteraf gezien heel erg makkelijk is, tijdens een gesprek met de presentator van FOX Sports, Cristian Willaert. "Er was haast niemand die deze spelers kende op het moment dat ze door ons werden vastgelegd," vertelt hij. "Behalve dan misschien Eens, aangezien hij reeds 6 maanden had meegespeeld bij NAC. Het is natuurlijk duidelijke dat het gaat om spelers met heel wat talent, maar het is belangrijk dat allemaal in perspectief te bekijken."

Stefan Thesker, centrale verdediger en teamgenoot van Yeboah, Celina en Ünal, is vol lof over de drie spelers. Zo zegt hij dat Eens een uiterst structurele en erg gedisciplineerde speler is op het veld. "Yaw en Bersant hebben ook dezelfde mentaliteit. Je kunt gewoon zien dat deze spelers van grote clubs afkomstig zijn, heel wat situaties hebben meegemaakt en dus ook veel hebben bereikt in hun loopbaan. Hun ervaring met betrekking tot de werking van voetbal heeft alleen maar voordelen gebracht voor de ploeg waar ze nu bij spelen. Natuurlijk is het belangrijk dat je als voetballer discipline hebt in het spel, maar spelers die dat effectief zijn, zijn erg zeldzaam. Dit drietal beschikt echter over al het nodige."

Stefan stelt eveneens dat ze als voorbeeld dienden voor de nogal jonge ploeg. "Op het vlak van ingesteldheid kunnen ze de andere spelers heel wat bijleren. Veel van de spelers die in onze club zitten zijn nog erg jong en hebben alleen nog maar in Nederland gevoetbald. Hier verschilt de manier van spelen echter nogal met die van bijvoorbeeld in Engeland of Duitsland. Spelers die dus precies weten hoe welke club te werk gaat op het veld zijn dus alleen maar een meerwaarde voor het elftal."

Het item wordt geladen...

 

 

Het item wordt geladen...
Het item wordt geladen...

FC Twente Vrouwen aangesla­gen: 'Maar Ajax terechte kampioen'

Vandaag om 18:09 door TC Tubantia

 Hij staat deze maandagmiddag op het kunstgrasveld van ATC'65 lange tijd met zijn handen over elkaar te kijken hoe Ajax met de meegereisde fans het kampioenschap viert. Trainer Tommy Stroot is net als zijn speelsters zwaar teleurgesteld na de 2-1 nederlaag tegen de Amsterdammers. Toch is de coach na afloop snel realistisch. ''Want dat is mijn taak en als je goed nadenkt, is Ajax de terechte kampioen.''Toch zijn de emoties na de wedstrijd nog lang zichtbaar bij de staf en de speelsters. Het gaat deze maandag ook anders dan anders. Normaal roept Stroot zijn ploeg na de wedstrijd nog eens bi...

#WIJBLIJVEN: Inmiddels 10.590 verlengingen

Vandaag om 17:49 door FCTwente.nl

De seizoenkaart-verlenging is inmiddels twee weken bezig. Dagelijks brengen we de tussenstand online om 19.65 uur. Op dit moment staat de teller op 10.590 verlengde seizoenkaarten. “Uiteraard weer van de partij”, “Clubliefde is voor eeuwig”, “Verlengd… en dan zonder de korting natuurlijk”, “Nog geen tiende van een seconde over na hoeven denken”, “Ik heb verlengd, jij toch ook”. Een greep uit de uitspraken van supporters die vorige week vrijdag vanaf 11.00 uur direct hun seizoenkaart verlengden en ook in de Eerste Divi...

Kika van Es ziet Ajax titel pakken: "Heel seizoen naartoe gewerkt, dat is goed kloten"

Vandaag om 17:49 door RTV Oost

Kika van Es verloor vanmiddag met FC Twente Vrouwen van Ajax en zag die ploeg daardoor de titel pakken. Ze baalde na afloop dan ook flink: "Hier heb je dan heel het seizoen naartoe gewerkt en dat is goed kloten."Twente kwam met 1-0 voor en dus leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Enschedese ploeg: "Er was helemaal niets aan de hand voor ons gevoel en ik denk dat we het de eerste helft gewoon goed hebben gedaan. Zij hebben misschien één of twee kansjes gehad, maar we stonden gewoon stabiel en er was helemaal niet om ons zorgen om te maken. Alleen dan ...

Ajax Vrouwen landskampi­oen na winst bij FC Twente Vrouwen

Vandaag om 17:49 door TC Tubantia

Het is FC Twente Vrouwen niet gelukt om Ajax Vrouwen van het landskampioenschap af te houden. De Amsterdamse vrouwen wonnen in Hengelo met 2-1 en legden daarmee voor de tweede keer op rij beslag op de landstitel.De openingsfase was duidelijk voor Ajax, dat enkele mogelijkheden kreeg om de score te openen. Lisa Oudemast en Desiree van Lunteren wisten niet te scoren, waarna Ellen Jansen dat vanuit de omschakeling wel deed. Daarmee benutte zij de eerste kans die FC Twente kreeg.Tijdens het vervolg lag de wedstrijd veelvuldig stil. Doordat er fel en hard gespeeld werd, ontstonden er aan ...

Kan FC Twente Vrouwen het kunststuk­je van 2016 nog eens overdoen?

Vandaag om 08:46 door TC Tubantia

Bij FC Twente Vrouwen ligt de datum 16 mei 2016 nog vers in het geheugen. Het was maandagavond Tweede Pinksterdag, FC Twente Vrouwen won de topper tegen Ajax en nam na een enorme inhaalrace de koppositie over. Een week later volgde de vierde landstitel op een rij. Kan de ploeg van trainer Tommy Stroot de komende week het kunststukje van 2016 nog eens overdoen?

 
Deze website gebruikt cookies voor inloggen, bezoekersstatistieken en advertenties. Klik hier om meer te lezen over ons cookie gebruik.