Enkele post bekijken
Oud 15-02-2011, 12:24   #503
Rastukker
The Traveller
Rastukker's Avatar

Locatie:Ergens op de aardbol
Stadion:Q
Tactiek:
Toto:
Posts:1,786
Een vertaling van een stuk uit een Russische krant (via Twitter Kysia)

Wij wachten op het veld weer ... Auteur Sergey KOZIN

Het tweede jaar op rij in februari, Kazan voetbalfans in plaats van een aangename commotie over de aanstaande lancering Rubin in League play-offs in Europa angstvallig studeren weerberichten. Zo zal de wedstrijd met FC Twente en zal worden geannuleerd? Indien deze zijn gesteld, waar? Er is geen plaats voor het spel zelf, de argumenten over de optimale samenstelling, de verdiensten van nieuwelingen, enz.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat in de UEFA gezien geschikt om Rubin wedstrijd met FC Twente in Moskou op kunstgras van Luzhniki. Begeleid, blijkbaar, allereerst inspecteurs werden ingetrokken, de bodem wetenschapper, die bezocht Kazan gisteren. Weersverwachting voor 17 februari in Moskou was veel ernstiger Kazan: bijna 34 graden vorst beloofd. Elke dag, meteorologen hun prognoses te verzachten. Maar niet zoveel dat iemand serieus geloven in de mogelijkheid van de wedstrijd. Minus 27 graden aan de weersomstandigheden niet dragen van de voetbal. Echter, zijn en Rubin en FC Twente gaan naar Moskou. Van Kazan, de hoofdstad op vrijdag reed een busje met reclame-producten.

Volgens de Nederlandse journalisten, kan de wedstrijd worden gehouden tijdens de dag in plaats van 's avonds, zoals gepland (UEFA gisteren verschoven de start van de wedstrijd +21,00-19,00). In "De Telegraaf", zegt de UEFA informeel de lagere temperatuur grens waarop de wedstrijd wordt geannuleerd gedefinieerd. Het is ongeveer 15 graden onder nul. Als de temperatuur stijgt tot boven, kan de club geen invloed op de beslissing van de UEFA vertegenwoordigers. In ieder geval, de FC Twente kous ondergoed voor een reis naar Moskou.

Een andere vraag is wanneer en waar de wedstrijd zal worden gehouden, indien deze is geannuleerd. Zelfs mogelijk variant waarin de winnaar zal worden bepaald door het resultaat van een wedstrijd - 24 februari Eynshede. Immers, stop het in een strakke kalender is heel moeilijk.

In Kazan neer bij het feit dat de officiële seizoensopening wordt uitgesteld, en met de relevante kosten. In het stadion, bijvoorbeeld, is de verwarming in medio januari, zal blijven nu stationair tot aan het begin van het seizoen. Aan de kassa terug te nemen tickets voor de wedstrijd tegen FC Twente fans gekocht op voorhand. Nagenoeg geen van hen durft te gaan naar Moskou, niet wetende zeker dat de wedstrijd zal daar plaatsvinden te nemen. Dus in het Olympisch Stadion Loezjniki Kazaners niet alleen rekenen op de steun van de grootstedelijke fans.

FC Twente fit voor de wedstrijd tegen Rubin in goede conditie: de regerend kampioen van Nederland de leiding in dit kampioenschap. Afgelopen zaterdag afdelingen Michel Pryuddoma overmeesterd "Vitesse" een. Scoorde een 22-jarige Marokkaanse Nasser Shadley, verschilden in de tweede wedstrijd op rij. Het spel heeft niet deelgenomen wegens een blessure beste scorer van dit seizoen, Marc Janko, maar de eerste tijd op het veld voor 90 minuten, de leider van de aanval vorig seizoen, Brian Ruiz.

Als voor Rubin, dan, zoals reeds gemeld, keerde hij terug naar Duitsland om de problematische knie Carlos Eduardo onderzoeken. Herstellende van een operatie, Alexander Orekhov, een Romeinse Korovin en Alexander Ryazantsev, zoals u weet, is op kunstmatige speelvelden niet aanbevolen door artsen.

In de laatste wedstrijd op de collectie in Spanje, "Rubin speelde remise met de Noorse" Lillestremom. Samenstelling, waarbij Kazan had deze wedstrijd, Euro Cup is duidelijk niet het monster. Ten minste uit het feit dat alle 90 minuten op het veld Petr Nemov had, niet inbegrepen in het bod team in de competitie van Europa. Dus neemt de acties van ons team scouts Twente compleet beeld van de bereidheid van Rubin voor de wedstrijd op 17 februari nauwelijks in geslaagd om te tekenen.
__________________
Remembering Stadium Diekman

Kan ik het ooit opbrengen om alleen nog maar naar uitwedstrijden te gaan? Wat een volk tegenwoordig op de tribunes... ;-)
Rastukker is offline   Met citaat antwoorden