Welkom. inloggen
rss rss rss

Thesker blij met Manchester City-huurlingen: “Dat is dan weer een extra voordeel”

FC Twente beschikte het afgelopen seizoen over drie gerenommeerde huurvoetballers - Yaw Yeboah, Eens Ünal en Bersant Celina - van Manchester United. René Haken's ploeg hoopt hetzelfde te doen in het komende seizoen, waarbij het vizier gericht is op dezelfde Engelse club. Dit vooral omdat Ünal heel wat succes boekte, hoewel Haken het tegengestelde dacht. Hoe dan ook gaat het om spelers die een bet365 bonus code waard zijn op online betting websites.

Haken zegt dat dat achteraf gezien heel erg makkelijk is, tijdens een gesprek met de presentator van FOX Sports, Cristian Willaert. "Er was haast niemand die deze spelers kende op het moment dat ze door ons werden vastgelegd," vertelt hij. "Behalve dan misschien Eens, aangezien hij reeds 6 maanden had meegespeeld bij NAC. Het is natuurlijk duidelijke dat het gaat om spelers met heel wat talent, maar het is belangrijk dat allemaal in perspectief te bekijken."

Stefan Thesker, centrale verdediger en teamgenoot van Yeboah, Celina en Ünal, is vol lof over de drie spelers. Zo zegt hij dat Eens een uiterst structurele en erg gedisciplineerde speler is op het veld. "Yaw en Bersant hebben ook dezelfde mentaliteit. Je kunt gewoon zien dat deze spelers van grote clubs afkomstig zijn, heel wat situaties hebben meegemaakt en dus ook veel hebben bereikt in hun loopbaan. Hun ervaring met betrekking tot de werking van voetbal heeft alleen maar voordelen gebracht voor de ploeg waar ze nu bij spelen. Natuurlijk is het belangrijk dat je als voetballer discipline hebt in het spel, maar spelers die dat effectief zijn, zijn erg zeldzaam. Dit drietal beschikt echter over al het nodige."

Stefan stelt eveneens dat ze als voorbeeld dienden voor de nogal jonge ploeg. "Op het vlak van ingesteldheid kunnen ze de andere spelers heel wat bijleren. Veel van de spelers die in onze club zitten zijn nog erg jong en hebben alleen nog maar in Nederland gevoetbald. Hier verschilt de manier van spelen echter nogal met die van bijvoorbeeld in Engeland of Duitsland. Spelers die dus precies weten hoe welke club te werk gaat op het veld zijn dus alleen maar een meerwaarde voor het elftal."

-
Het item wordt geladen...

 

 

Het item wordt geladen...
Het item wordt geladen...

Spelers nog altijd in wachtkamer FC Twente, sponsors nog dieper in de buidel

Gisteren om 17:50 door RTV Oost

Voetbalsupporter ben je in goede en slechte tijden. Maar het geduld van veel fans van FC Twente, die toch al een behoorlijke gifbeker hebben leeggedronken de laatste maanden, wordt momenteel meer dan ooit op de proef gesteld. De redding moet deze week komen van sponsors. Het lijkt nu erop of eronder.De club bungelt financieel namelijk nog altijd aan een flinterdun draadje, terwijl op technisch vlak trainer Marino Pusic moet bouwen met veel te beperkt materiaal. Technisch directeur Ted van Leeuwen lijkt dezer dagen echter de champagne te kunnen gaan ontkurken. Hij hoopt dan ook meteen een ...

Vier FC Twente-speelsters naar het WK

Gisteren om 09:19 door FCTwente.nl

De selectie van het Nederlands vrouwenelftal voor speelsters onder de 20 jaar voor het WK 2018 in Frankrijk is bekend. FC Twente-speelsters Bente Jansen, Daphne van Domselaar, Ashleigh Weerden en Joëlle Smits maken deel uit de selectie van Oranje onder 20 dat het WK in groep A start op zondag 5 augustus tegen Nieuw-Zeeland. Op woensdag 8 augustus speelt Nederland tegen Ghana en op 12 augustus tegen Frankrijk.De selectie bestaat uit de volgende speelsters: Eva van Deursen (Arizona State University), Caitlin Dijkstra (AFC Ajax), Daphne van Domselaar (FC Twente), Lisa Doorn (AFC Ajax), ...

FC Twente Vrouwen oefent tegen UWCL-finalist Wolfsburg

15 jul 2018 om 22:26 door FCTwente.nl

FC Twente Vrouwen speelt in de voorbereiding verschillende oefenwedstrijden in de aanloop naar het nieuwe seizoen. De eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding wordt gespeeld tegen SV Meppen op donderdag 19 juli. Naast het reguliere oefenprogramma zal FC Twente Vrouwen ook afreizen naar Oostenrijk voor een oefenwedstrijd tegen de finalist van de UEFA Womens Champions League 2018; Vfl Wolfsburg.Oefenprogramma 2018*Aanvangstijdstip of locatie volgt.

Pusic luidt noodklok: ‘We hebben eigenlijk maar twaalf selectiespelers’

14 jul 2018 om 13:04 door Voetbalzone

FC Twente is nog lang niet klaar voor het nieuwe seizoen, zo is deze week gebleken. De selectie van de Tukkers is verre van rond, aangezien de degradant slechts over twaalf selectiespelers beschikt. Over de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie is trainer Marino Pusic dan ook allesbehalve tevreden. "We zijn nu drie weken onderweg, over een maand begint de competitie al, maar we hebben het nog niet eens over een doelstelling kunnen hebben."We hebben eigenlijk maar twaalf selectiespelers", vertelt Pusic tegenover TC Tubantia vanuit het trainingskamp in ...

Reis staat open voor terugkeer in Nederland: ‘Er wordt nog onderhandeld’

14 jul 2018 om 08:04 door Voetbalzone

Als het aan Jonathan Reis ligt, keert hij op korte termijn terug in Nederland. De voormalig spits van onder meer PSV en Vitesse speelt momenteel voor het Japanse Hokkaido Consadole Sapporo, maar staat in de belangstelling van FC Twente. De 29-jarige Braziliaan staat meer dan open voor een dienstverband in Enschede.“Ik heb gehoord dat er een mogelijkheid is om terug te keren naar Nederland. FC Twente is nog steeds een geweldige club en ik hoef er geen twee keer over na te denken of ik wel voor FC Twente wil spelen”, zegt Reis in gesprek met Twente Insite. De Braziliaanse spits speel...

 
Deze website gebruikt cookies voor inloggen, bezoekersstatistieken en advertenties. Klik hier om meer te lezen over ons cookie gebruik.