Welkom. inloggen
rss rss rss

Thesker blij met Manchester City-huurlingen: “Dat is dan weer een extra voordeel”

FC Twente beschikte het afgelopen seizoen over drie gerenommeerde huurvoetballers - Yaw Yeboah, Eens Ünal en Bersant Celina - van Manchester United. René Haken's ploeg hoopt hetzelfde te doen in het komende seizoen, waarbij het vizier gericht is op dezelfde Engelse club. Dit vooral omdat Ünal heel wat succes boekte, hoewel Haken het tegengestelde dacht. Hoe dan ook gaat het om spelers die een bet365 bonus code waard zijn op online betting websites.

Haken zegt dat dat achteraf gezien heel erg makkelijk is, tijdens een gesprek met de presentator van FOX Sports, Cristian Willaert. "Er was haast niemand die deze spelers kende op het moment dat ze door ons werden vastgelegd," vertelt hij. "Behalve dan misschien Eens, aangezien hij reeds 6 maanden had meegespeeld bij NAC. Het is natuurlijk duidelijke dat het gaat om spelers met heel wat talent, maar het is belangrijk dat allemaal in perspectief te bekijken."

Stefan Thesker, centrale verdediger en teamgenoot van Yeboah, Celina en Ünal, is vol lof over de drie spelers. Zo zegt hij dat Eens een uiterst structurele en erg gedisciplineerde speler is op het veld. "Yaw en Bersant hebben ook dezelfde mentaliteit. Je kunt gewoon zien dat deze spelers van grote clubs afkomstig zijn, heel wat situaties hebben meegemaakt en dus ook veel hebben bereikt in hun loopbaan. Hun ervaring met betrekking tot de werking van voetbal heeft alleen maar voordelen gebracht voor de ploeg waar ze nu bij spelen. Natuurlijk is het belangrijk dat je als voetballer discipline hebt in het spel, maar spelers die dat effectief zijn, zijn erg zeldzaam. Dit drietal beschikt echter over al het nodige."

Stefan stelt eveneens dat ze als voorbeeld dienden voor de nogal jonge ploeg. "Op het vlak van ingesteldheid kunnen ze de andere spelers heel wat bijleren. Veel van de spelers die in onze club zitten zijn nog erg jong en hebben alleen nog maar in Nederland gevoetbald. Hier verschilt de manier van spelen echter nogal met die van bijvoorbeeld in Engeland of Duitsland. Spelers die dus precies weten hoe welke club te werk gaat op het veld zijn dus alleen maar een meerwaarde voor het elftal."

-
Het item wordt geladen...

 

 

Het item wordt geladen...
Het item wordt geladen...

​Verkoop seizoenkaarten FC Twente Vrouwen van start

Gisteren om 22:08 door FCTwente.nl

Voor het seizoen 2018-2019 is de verkoop van de seizoenkaarten van FC Twente Vrouwen gestart. Voor €25,- ben je verzekerd van toegang tot de thuiswedstrijden van de vrouwen(er worden uitsluitend kaarten voor staanplaatsen verkocht!). Bestellen kan via https://bit.ly/2Ml1fuP.Ga voor de prijzen van de losse kaartverkoop naar https://bit.ly/2nMqMhT.FC Twente Vrouwen speelt op vrijdag 7 september de eerste wedstrijd van de competitie thuis tegen PSV, aanvang 19:30 uur. 

Business: Vooruitblik FC Twente - Sparta Rotterdam

Gisteren om 15:28 door FCTwente.nl

De bal gaat weer rollen! Aanstaande vrijdag ontvangen wij Sparta Rotterdam in De Grolsch Veste. Hoewel de Keuken Kampioen Divisie wellicht nog wat onwennig klinkt, kunt u van ons verwachten dat er naast de wedstrijden voldoende activiteiten plaatsvinden.Vrijdagavond zullen er weer verscheidene activiteiten op business gebied plaatsvinden. Hieronder een overzicht:Maak kennis met Bistro de VesteIn het nieuwe seizoen kunt u kennis maken met Bistro de Veste (voorheen Restaurant de Veste). Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd wordt er in onze Bistro een buffet met diverse koude en warme seizoensgebo...

Eerste divisie vaart wel bij ‘FC Twen­te-ef­fect’

Gisteren om 15:28 door TC Tubantia

Vrijdag begint de eerste divisie en staat volop in de belangstelling. Nog nooit speelden er zoveel 'grote' clubs op het tweede niveau van Nederland.De eerste divisie is hot door de degradatie van Sparta, Roda JC en FC Twente. Die 'grootmachten' krijgen in de titelstrijd concurrentie van eerdere degradanten NEC, Cambuur en Go Ahead Eagles. Sportmarketingdeskundige Chris Woerts: ,,Het is nu bijna een halve eredivisie. Het zal veel publiciteit en publieke belangstelling genereren en dus extra inkomsten.’’

Terugblik: Golfdag

Gisteren om 14:33 door FCTwente.nl

Een geconcentreerde blik, getrainde kuiten en aan de linkerhand een witte handschoen voor maximale grip. Ziedaar de FC Twente-supporter in zijn hoedanigheid als golfer. Hij weerstaat wolken, zon, regen en wind. Want competitief als ‘ie is, doet hij natuurlijk fanatiek z’n best. Plaats van handeling: Golf- & Landclub Ahaus.Vandaag trokken we en masse de grens over voor een dagje golfen mit Deutsche Gründlichkeit. Dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Voor de golfers met een GVB op zak betekent het dat ze 18 holes spelen op een baan die ze niet kennen. Voor degenen d...

Cristian Gonzalez naar FC Twente

Gisteren om 13:52 door FCTwente.nl

FC Twente heeft overeenstemming bereikt met Sevilla FC over Cristian Gonzalez. De verdediger wordt voor een jaar gehuurd. Eerder kwam vleugelaanvaller Aitor Cantalapiedra al over van de Spaanse bekerfinalist. Sevilla nam hem twee jaar geleden over van de talentenfabriek van Danubio. De stap naar het eerste elftal van Sevilla lukte net niet. Ted van Leeuwen bezocht met regelmaat het filiaal Sevilla Atletico. “Cristian Gonzalez is het type no-nonsense verdediger uit de befaamde school van Danubio. Hij kwam beschikbaar omdat Sevilla Atletico uit Segunda degradeerde. Ofschoon hij nog ma...

 
Deze website gebruikt cookies voor inloggen, bezoekersstatistieken en advertenties. Klik hier om meer te lezen over ons cookie gebruik.