Welkom. inloggen
rss rss rss

Van der Kraan wacht niet en stelt voetbalplan op bij Twente: 'Geen abracadabra'

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 13:06za 23-05-2020 om 13:06FC Twente hoopt spoedig een nieuwe technisch directeur te presenteren, maar ondertussen stelde Paul van der Kraan al een technisch beleidsplan op. Dat hij zelf geen voetbalachtergrond heeft, ziet de algemeen directeur niet als belemmer... Lengte: 245 woorden

-
"Dat is niet zo ingewikkeld. Ze zeggen in periodes van EK's en WK's als het Nederlands elftal speelt, dat er twaalf miljoen deskundigen zijn... tijdens de competitie zijn dat er zeven miljoen... in beide gevallen vind ik wel dat ik bij die deskundigen hoor. Ik loop ruim 25 jaar mee in het voetbal. Dus ik weet echt wel wat er speelt."
"Als hier het publiek van FC Twente moet kiezen tussen het voetbal van het afgelopen seizoen van Barcelona of Manchester City en Liverpool, dan kiest iedereen voor Liverpool"
"Er zijn er geen tien die kiezen voor Barcelona of Manchester City. Dan is het toch niet zo moeilijk om daar je voetbal op af te stemmen?"
"Dat moet je aan de rvc vragen. Ik heb Fred een enkele keer gesproken en om advies gevraagd. Hij zei heel duidelijk tegen mij: ik ben adviseur van de rvc. Dat hij dat scheidt, is zijn goed recht."

Oosting niet naar Feyenoord: “Nog lang niet klaar”

Gisteren om 20:21 door Soccernews.nl

Zijn naam werd gelinkt aan Feyenoord, maar Joseph Oosting blijft FC Twente trouw. Het is de bedoeling dat de oefenmeester zijn doorlopende contract gaat openbreken en verlengen.Oosting ligt nog tot medio 2025 vast bij FC Twente, dat ook een optiejaar bezit. De Tukkers willen hem nu tot medio 2027 op de loonlijst plaatsen. “Ik ben nog lang niet klaar hier en wil heel graag bij FC Twente blijven. We zijn met iets moois bezig. Er zullen ongetwijfeld ook nog mindere tijden komen, maar dat staat los van alles”, vertelt hij aan de Tubantia.“Ik zit bij een geweldige club, die volop ...

De Oosttribune: "We gaan Europa in!"

Gisteren om 18:04 door RTV Oost

FC Twente gaat Europa in, Go Ahead Eagles mogelijk ook en Arne Slot ook, maar bij welke club? Kijk hier naar een nieuwe uitgave van De Oosttribune.Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.

‘Feyenoord krijgt kraakhelder Oosting-nieuws’

Gisteren om 18:03 door Soccernews.nl

Joseph Oosting werd de afgelopen dagen volop genoemd als een potentiële opvolger van Arne Slot bij Feyenoord, maar de coach heeft besloten zijn contract bij FC Twente te gaan verlengen. Volgens ESPN lonkt een akkoord tussen werkgever- en nemer.SN Betrouwbaarheidsmeter:De 52-jarige Oosting zal tot medio 2026 bijtekenen in de Grolsch Veste, met de eenzijdige optie voor de club tot verlenging met een extra jaar. Eerder meldde De Telegraaf nog dat Oosting topkandidaat was bij Feyenoord, maar die speculaties kunnen dus de ijskast van De Kuip in.“Ik lees het en het is mooi, maar ik werk b...

Oosting blijft en verlengt contract met FC Twente

Gisteren om 16:46 door TC Tubantia

Joseph Oosting (52) en FC Twente zijn nagenoeg akkoord over een nieuw contract. De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen in Enschede en loodste de ploeg afgelopen woensdag naar de groepsfase van de Europa League. Oosting heeft nu nog een verbintenis voor twee seizoenen, maar daar komt een jaar bovenop.

Luc Stolker naar FC Twente/Heracles Academie

Gisteren om 16:38 door FCTwente.nl

Luc Stolker gaat komend seizoen de FC Twente/Heracles Academie versterken. Stolker gaat aan de slag als Connection Coach. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor het individueel begeleiden van Academie-spelers die dichtbij de stap naar de eerste elftallen zitten. De geboren Enschedeër was tussen 2012 en 2020 ook werkzaam binnen de Twentse jeugdopleiding. Afgelopen seizoenen was Stolker actief voor de jeugdopleiding van Ajax.