Welkom. inloggen
rss rss rss

'Als Schouten bij AZ, Feyenoord of Twente tekent... Binnen drie maanden Oranje'

Rafael van der Vaart vraagt zich af waarom Jerdy Schouten niet bij de selectie van Ronald Koeman voor de aankomende EK-kwalificatiewedstrijden zit. De 109-voudig Oranje-international vermoedt dat de Eredivisie simpelweg meer bekeken wordt dan de Serie A.Artikel verder na advertentieBologna-middenvel... Lengte: 186 woorden

-
"Ongetwijfeld zal Koeman Wieffer ook wel wat minuten geven. Maar dat is vooral gebaseerd op het feit dat een speler als Wieffer bij Feyenoord elke week zichtbaar is. Terwijl er in het buitenland jongens zijn die we met z'n allen nauwelijks goed beoordelen"
"Neem nou Jerdy Schouten. Die speelt bij Bologna echt de pannen van het dak"
"Die hoort bij de drie middenvelders met de beste statistieken in de Serie A. Ik heb Schouten in zijn tijd bij Excelsior al een pareltje genoemd. Maar dan gaat hij naar Italië en dan verdwijnt hij uit beeld. Als hij morgen voor AZ, Feyenoord of FC Twente tekent, staat hij over drie maanden in het Nederlands elftal."

De Oosttribune: "We gaan Europa in!"

Vandaag om 18:04 door RTV Oost

FC Twente gaat Europa in, Go Ahead Eagles mogelijk ook en Arne Slot ook, maar bij welke club? Kijk hier naar een nieuwe uitgave van De Oosttribune.Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.

‘Feyenoord krijgt kraakhelder Oosting-nieuws’

Vandaag om 18:03 door Soccernews.nl

Joseph Oosting werd de afgelopen dagen volop genoemd als een potentiële opvolger van Arne Slot bij Feyenoord, maar de coach heeft besloten zijn contract bij FC Twente te gaan verlengen. Volgens ESPN lonkt een akkoord tussen werkgever- en nemer.SN Betrouwbaarheidsmeter:De 52-jarige Oosting zal tot medio 2026 bijtekenen in de Grolsch Veste, met de eenzijdige optie voor de club tot verlenging met een extra jaar. Eerder meldde De Telegraaf nog dat Oosting topkandidaat was bij Feyenoord, maar die speculaties kunnen dus de ijskast van De Kuip in.“Ik lees het en het is mooi, maar ik werk b...

Oosting blijft en verlengt contract met FC Twente

Vandaag om 16:46 door TC Tubantia

Joseph Oosting (52) en FC Twente zijn nagenoeg akkoord over een nieuw contract. De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen in Enschede en loodste de ploeg afgelopen woensdag naar de groepsfase van de Europa League. Oosting heeft nu nog een verbintenis voor twee seizoenen, maar daar komt een jaar bovenop.

Luc Stolker naar FC Twente/Heracles Academie

Vandaag om 16:38 door FCTwente.nl

Luc Stolker gaat komend seizoen de FC Twente/Heracles Academie versterken. Stolker gaat aan de slag als Connection Coach. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor het individueel begeleiden van Academie-spelers die dichtbij de stap naar de eerste elftallen zitten. De geboren Enschedeër was tussen 2012 en 2020 ook werkzaam binnen de Twentse jeugdopleiding. Afgelopen seizoenen was Stolker actief voor de jeugdopleiding van Ajax.

Dag na eredivisiezege wint FC Twente ook in oefenduel van Almere City

Gisteren om 15:50 door RTV Oost

Daags na de gewonnen wedstrijd in de Eredivisie was FC Twente ook in een besloten oefenduel de baas over Almere City. In De Grolsch Veste zegevierden de Enschedeërs donderdagmiddag met 3-2.Annas Salah-Eddine zette Twente voor rust op voorsprong waarna Christopher Mamengi namens Almere City na een half uur spelen de gelijkmaker verzorgde. Dankzij twee treffers van Naci Ünüvar kwam de thuisploeg in de tweede helft met 3-1 aan de leiding. Almere-spits en Almeloër Jason van Duiven maakte nog de 3-2 tien minuten voor tijd.Woensdagavond boekte FC Twente een 3-1 competitieoverwin...